زئوتکنیک

زئوتکنیک

مطالب علمی و آموزشی درباره دامپروری و علوم جانوری
زئوتکنیک

زئوتکنیک

مطالب علمی و آموزشی درباره دامپروری و علوم جانوری

قیمت شیر ​​- شکل گیری قیمت شیر ​​گاو در برخی از کشورهای تولید کننده عمده پرونده اقتصاد دام شماره 545 - دسامبر 2023

قیمت شیر ​​- شکل گیری قیمت شیر ​​گاو در برخی از کشورهای تولید کننده عمده پرونده اقتصاد دام شماره 545 - دسامبر 2023

قیمت شیر ​​برای تولیدکنندگان به طور منظم و اغلب ماهانه تعیین می شود. شیر خام که فاسد شدنی و سنگین است باید مرتب جمع آوری شود و کشاورزان را به جمع آوری کنندگان وابسته می کند که باید شیر را بدون تاخیر پردازش کنند.


قیمت شیر ​​بستگی به ارزش گذاری محصولات لبنی تولید شده و بازاری دارد که در آن به فروش می رسد. بنابراین، قیمت شیر ​​می تواند بین تولید کنندگان، حوضه ها، کشورها یا بین کارخانه های لبنی متفاوت باشد. این تفاوت قیمت ها از فرآوری صنعتی و ارزش گذاری تجاری شیر ناشی می شود. محصولات تازه به طور کلی در داخل به فروش می رسد، در حالی که مواد لبنی مشمول تجارت بین المللی هستند.

در کشورهای دارای کمبود شیر، فرآوری لبنیات عمدتاً شیر بسته بندی شده و محصولات تازه را برای بازار داخلی تولید می کند که منجر به هزینه های بالای تولید می شود. لبنیات وارداتی مکمل عرضه داخلی است. برعکس، در کشورهای مازاد مانند نیوزلند، قیمت شیر ​​به بازارهای جهانی محصولات لبنی مرتبط است. شیر در آنجا به محصولات با عمر طولانی در نظر گرفته شده برای صادرات تبدیل می شود.

تنوع زیادی از موقعیت ها بین کشورها وجود دارد، با روش های شکل گیری قیمت شیر ​​اغلب تحت تأثیر سیاست های عمومی با هدف مدیریت بازار شیر در مرحله تولید. این ویژگی تولید شیر منجر به استقرار سیستم‌های مختلف شکل‌گیری قیمت شیر ​​شده است که از مکانیسم‌های بازار نقطه‌ای فاصله زیادی دارد.

به طور خلاصه، شکل‌گیری قیمت شیر ​​خام اساساً به ارزش‌گذاری محصولات لبنی به‌دست‌آمده در پایین دست این بخش بستگی دارد، با رویکردهای متنوع بسته به کشور برای تثبیت و تنظیم این بازار پیچیده.

ترجمه گوگل

  

Le prix du lait pour les producteurs est fixé régulièrement, souvent mensuellement. Le lait cru, périssable et pondéreux, doit être collecté fréquemment, rendant les éleveurs dépendants des collecteurs qui doivent transformer le lait sans délai.

Le prix du lait dépend de la valorisation des produits laitiers fabriqués et des marchés sur lesquels ils sont vendus. Ainsi, le prix du lait peut varier entre producteurs, bassins, pays ou entre laiteries. Ces différences de prix découlent de la transformation industrielle et de la valorisation commerciale du lait. Les produits frais sont généralement vendus sur le marché domestique, tandis que les ingrédients laitiers sont soumis aux échanges internationaux.

Dans les pays déficitaires en lait, la transformation laitière produit surtout des laits conditionnés et des produits frais pour le marché intérieur, entraînant des coûts de production élevés. Les produits laitiers importés complètent l’approvisionnement domestique. À l’inverse, dans les pays excédentaires comme la Nouvelle-Zélande, le prix du lait est lié aux marchés mondiaux des commodités laitières. Le lait y est transformé en produits de longue conservation destinés à l’exportation.

Il existe une grande diversité de situations entre les pays, avec des modalités de formation du prix du lait souvent influencées par des politiques publiques visant à gérer le marché du lait au stade de la production. Cette spécificité de la production laitière a conduit à la mise en place de dispositifs de formation du prix du lait variés, éloignés des mécanismes du marché spot.

En somme, la formation du prix du lait cru dépend essentiellement de la valorisation des produits laitiers obtenus en aval de la filière, avec des approches diversifiées selon les pays pour stabiliser et réguler ce marché complexe.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد