زئوتکنیک

مطالب علمی، آموزشی و تحلیلی درباره دامپروری و علوم جانوری

زئوتکنیک

مطالب علمی، آموزشی و تحلیلی درباره دامپروری و علوم جانوری

عنوان پایان نامه های گروه علوم دامی - تبریز تغذیه دام

عنوان پایاننامهپژوهشگرمقطعاستاد راهنمای اولاستاد راهنمای دوماستاد مشاور اولاستاد مشاور دومتاریخ دفاعبررسی کمی و کیفی عضلات سینه در نیمچه های گوشتی نر و ماده در سنین مختلف ذبح در رابطه با تغذیه سورگوم حاوی سطوح مختلف تانن و امکان جایگزینی سورگوم با ذرتمحمدرضا عبادیکارشناسی ارشددکتر کامبیز ناظر عدل_دکتر جواد پور رضادکتر محمد مقدم1375بررسی جیره های مختلف در پرورش گوساله شیر پروار مرتضی مهرداد فرکارشناسی ارشددکتر علی نیک خواهدکتر جلیل شجاعدکتر محمد علی وهابیان-1376ارزیابی عملکرد برخی مکملهای ویتامینی در تغذیه نیمچه های گوشتیحسن فتحیکارشناسی ارشددکتر کامبیز ناظر عدلدکتر غلامعلی مقدممهندس حسین جانمحمدی_1380استفاده از کاه غنی شده بل اهک در جیره بره های پرواریشهروز بصیریکارشناسی ارشددکترجلیل شجاعدکترغلامعلی مقدممهندس جان محمدی-1380بررسی اثرات ویتامین های C ,E بر روی متابولیت های خون گوساله های شیر خوارفرامرز معلم زادهکارشناسی ارشددکتر غلامعلی مقدم دکتر عبدالمنصور طهماسبیمنهدس صادق علیجانی-1382تخمین ارزش غذایی ذرت سیلوشده غنی شده با فرمالدئید و اوره و بررسی اثرات ان بر اکوسیستم شکمبه گوسفندمرتضی حاتمیکارشناسی ارشددکتر اکبرتقی زادهدکترغلامعلی مقدمدکترعبدالمنصور طهماسبی 1384تعیین ترکیبات مواد مغذی، انرژی قابل سوخت و ساز و ارزش تغذیه ای دانه کانولا در تغذیه طیورالهام اسدی صومعهکارشناسی ارشددکتر حسین جانمحمدی_دکتر اکبر تقی زادهمهندس صادق علیجانی 1386بررسی اثرات آنزیمهای تجزیه کننده الیاف بر روی ارزش غذایی یونجه با استفاده از روشهای in situ, in vitro gas production بابک باغبانزاده نوبریکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده_دکتر حسین جانمحمدیمهندس صادق علیجانی 1386تعیین ارزش غذایی برخی از ضایعات کشاورزی بااستفاده از روشهای INVITRO-INSITUوINVIVOمقصود بشارتیکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زاده-دکتر حسین جانمحمدی دکنر غلامعلی مقدم1386تعیین گوارش پذیری دانه جو فرآوری شده با بخار آب و بررسی تاثیر آن بر تولید گاوهای شیرده هلشتایناحسان پرندکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زادهدکتر غلامعلی مقدمدکتر حسین جانمحمدی-1388بررسی اثرات پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم سورگوم و برخی از متابولیت های خونی و فاکتورهای شکمبه ای گوسفند قزلعلی رستمی باروجیکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده-دکتر علی حسین خانی-1388بررسی اثرات پرتو تابی ماکرو ویو بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه سورگوم با روش های IN VITRO،IN SITU،IN VIVOفرهاد پرنیان خواجه دیزجکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده-دکتر غلامعلی مقدمدکتر حسین جانمحمدی1389تعیین ارزش غذایی تفاله سیب ،هسته خرما و تفاله خرما توسط روش های کیسه های نایلونی و تولید گازبهرام علی زادهکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده-دکتر حسین جانمحمدی-1389تعیین تجزیه پذیری بخش های مختلف پروتئین وکربوهیدرات تفاله مرکبات با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولیدگاز وتاثیر ان برعملکرد بره های پرواری نرقزلسامان لشکریکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده دکترسیدعباس رافتمهندس علی ایاسه1390تعیین ارزش غذای برخی از ضایعات کشاورزی فراوری شده با پنی اتیلن گلیکول با استفاده از روش های ازمایشگاهی وکیسه نایلونیسمیه بخشی زادهکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکترحسین جان محمدیدکترصادق علیجانی1390تاثیر مکمل ساکارومایسس سرویسیابر قابلیت هضم جیره های پرواری و متابولیت های شکمبه ای و خونی گوسفندپرویز رستم زادهکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده-دکتر علی حسین خانیدکتر غلامعلی مقدم1391تعیین انرژی قابل سوخت وسازحقیقی خوراک های اماده جوجه های گوشتیسمیه رحمانیکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدیدکترصادق عیجانیدکتراکبر تقی زادهدکترعلی حسین خانی1391تاثیراستفاده ازانزیم اویزیم1502 در جیره های غذایی بر پایه ذرت وکنجاله سویا با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم برعملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتیاکرم گیتوییکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی دکتراکبرتقی زادهدکترسیدعباس رافت1391تاثرات استفاده از پسماند های رستوران در جیره های غذایی بره های پرواری برساختمان بافت شناسی هیستومتریک وشاخص اپوپتوزی بافت پوششی شکمبههلاله محمودیکارشناسی ارشددکترعای حسین خانی دکترغلامرضا حمیدیاندکتراکبرتقی زادهدکترصادق علیجانی1391تعیین ارزش غذایی برخی از دانه های بقولات ایرانی در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از روش های کیسه نایلونی و ازمایشگاهی و تاثیر انها بر عملکرد بره های پرواریسیف دوانیکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زادهدکترحسین جان محمدیدکترعباس رافتدکترصادق علیجانی1391راندمان انرژتیک و عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با خوراک های آماده تولیدی در برخی از کارخانجات خوراک دام مرتضی دینی ترکمانی کارشناسی ارشددکتر حسین جانمحمدی-دکتر اکبر تقی زادهدکتر علی حسین خانی1391استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری و تاٍثیر آن بر روی برخی متابولیت های خونی و بیان ژن آنزیم های کبدیالهه یزدان خواهکارشناسی ارشددکتر علی حسین خانیدکتر حسین دقیق کیادکتر حسن صدریدکتر علیرضا وکیلی1391بررسی تاثیر پودر سیر به عنوان بهبود دهنده تخمیر میکروبی شکمبه ای با روش های in vitro وin situ ایلناز شیخ الاسلامیکارشناسی ارشددکتر اکبرتقی زادهدکترعلی حسین خانیدکترغلامعلی مقدمدکترحسین جان محمدی1392بررسی تاثیر زمان های مختلف تفت دادن وارینه های دانه جو بر ویژگی های فیزیکی وتخمیرشکمبه ای با استفاده از روش in vitro.in situسمیرا سروریکارشناسی ارشددکترعلی حسین خانی دکتر اکبر تقی زادهدکترحسین جان محمدیدکتراکبر تقی زاده1392تاثیر استفاده از پروبیوتیک بر تجزیه پذیری تفاله سیب و تفاله گوجه فرنگی با استفاده از کیسه نایلونی و تولید گازمیرعلی اصغر بابائی فرشبافکارشناسی ارشددکتر اکبرتقی زاده دکترحسین جان محمدیدکترصادق علیجانی1392تعیین انرژی قابل سوخت وساز ظاهری کنجاله های کانولا افتابگردان و پنبه دانه باد بدون انزیم در خروس های بالغ لکهورنروناک زمانیکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی دکترسیدعلی میر قلنج 1392تاثیر روش های مختلف فراوری دانه سویا برقابلیت تجزیه پذیری پروتئین و ماده خشک ان با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گازبهنام حاجی محمدی دارابیکارشناسی ارشددکترعای حسین خانی -دکتراکبرتقی زادهدکترحمید محمد زاده1392تاثیرکنجاله افتابگردان ومکمل لایزین درجیره غذایی مرغان تخمگذار برعملکرد و ویژگی های فیزیکی وشیمیایی تخم مرغودود وجدانی ابراهیمکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی-دکتر روح الله کیانفردکتراکبرتقی زاده1392برسی اثرات مخمر ساکاروملیسس سرویسیا بر قابلیت هضم یونجه و اکوسیستم شکمبه گوسفند قزلعادل انصاریکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زاده-دکتر حسین جانمحمدی دکتر غلامرضا زرینی1392بررسی تغییرات فنولوژیکی ترکیبات مغذی برخی از گونه های گیاهی مراتع دامنه سهند-منطقه لیقوان و ترکیبات شیر تولیدی میش های قزل این منطقهجابر جعفرزادهکارشناسی ارشددکتر علی حسین خانی-دکتر اکبر تقی زادهدکتر حسین دقیق کیا1393تاثیرفراوری پولکی کردن با بخاراب وتفت دادن ساختمان نانو مولکولی و گوارش پذیری دانه جوشهرام شیرمحمدیکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکترغلامعلی مقدمدکترعلی حسین خانی 1393تاثیرمخمر ساکارومایسزسرویسیه بر تولیدترکیب شیرو فراسنجه های خونی درگاو های شیرده هلشتاینحمید فیروزنیاکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکترصادق علیجانی دکترحمیدمحمد زاده1393اثرسلنیوم و پنبه دانه برتولیدترکیبات شیروپارامتری خونی در گاو های شیری هلشتاینکریم الطافی کارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکترغلامعلی مقدمدکترسیدعباس رافت1393تعیین ارزش تغذیه ای هفت گونه از غلف های هرز مزارع یونجه با استفاده از روش های تولیدگاز وخوشخوراکیملیحه داداشی کارشناسی ارشددکترعلی حسین خانی دکترحمیدمحمد زادهدکترسیروس حسن نژاد1393تاثیر افزودن سدیم موتسین و مخمر ساکارومایسس سرویسیهlevucell sc20 به جیره فلاشینک برعملکرد تولیدمثلی میش های نژاد قزل لیلا احمدزاده گاو اهنکارشناسی ارشددکترعلی حسین خانی دکترحسین دقیق کیا 1393بررسی ارزش غذایی گاودانه خام و عمل آوری شده با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گازمرضیه تقویکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زاده-دکتر علی حسین خانیدکتر حمید محمد زاده1394بررسی ارزش غذایی دانه ی گوم خام و عمل اوری شده به روش های کیسه های نایلونی و تولید گازلیلا الهقلیکارشناسی ارشددکتر اکبرتقی زاده-دکترعلی حسین خانی دکترحمید پایا1394بررسی ارزش غذایی دانه ماشک خام و عمل اوری شده با روش های کیسه نایلئنی و تولید گازانا شیخعلی پورکارشناسی ارشددکترعلی حسین خانیدکتر اکبرتقی زادهدکترحمید محمد زاده-1394ارزش یابی بیولوژیکی کیفیت پروتئین برخی مکمل های پروتئینی انسانی با استفاده از مدل حیوانی جوجهبلال زارعکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی-دکتر رامین امیر ساساندکتر روح الله کیان فر1394تاثیر استفاده از افزودنی های مختلف بیولوژیکی بر تخمیر،پایداری هوازی و ارزش غذایی سیلاژ ذرتالناز مرادیکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید محمد زادهدکتر مقصود بشارتی-1395اثرات افزودن گونه های لاکتویاسیلوس به عنوان پروبیوتیک بر رشد و سلامتی بر شیر خوار قزلفرزانه صالحی صاحبکارشناسی ارشددکتر علی حسین خانیدکتر پیمان زارعدکتر حمید محمد زاده-1395تاثیر باکتری تولیدکننده اسید لاکتیک و افزودنی پری بیوتیکی بر شدت تخمیر، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری سیلاژ ذرتسیما علایی باهرکارشناسی ارشددکتر حمید محمدزادهدکتر اکبر تقی زادهدکتر علی حسین خانی_1395اثرات استفاده از متابولیسم اپتیمایزرین زا سلنیوم (نانوسلنیوم) برعملکرد رشد پاسخ سیستم ایمنی و محتوی سلنیوم گوشت در جوجه های گوشتیاسماعیل محمدیکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی-دکترجواد اشرفی هلاندکترمجید علیایی1395بررسی اثر اشکال مختلف سلنیوم برخصوصیات هضمی کنسانتره گاو های شیرده با تولیدبالا با استفاده از روش های ازمایشگاهی و کیسه های نایلونیسمیرا دهقانیکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکتر علی حسین خانیدکترحمید محمد زاده1395تعیین انرژی قابل سوخت وسازکنجاله کلوتن ذرت باد بدون انزیم در جیره پایه ذرت -سویا به روش رکرسیون در خروس های بالغ لکهورنالهام صادقیکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی دکترعلی خدادادی 1395اثرات استفاده از متابولیسم اپتیمایزر بن زاروی (نانو روی) برعملکرد رشد محتوی عنصر روی و پایداری اکسیداسیو گوشت در جوجه های گوشتیمسعود اسکندانیکارشناسی ارشددکترحسین جان محمدی-دکترسیدعلی میر قلنجدکترمرضیه ابراهیمی1395 تاثیرات سطوح مختلف پودر زنجبیل وفلفل قرمزدر جیره برپایه گندم برعملکرد کیفیت تخم مرغ،پاسخ ایمنی هومورال و برخی ازفراسنجه های خونی مرغ های تخمگذاررامین ولی زادهکارشناسی ارشددکتر روح الله کیان فردکترسید علی میرقلنجدکترمجید علیایی 1395تاثیر موننسین و اشکال فیزیکی متفاوت جیره بر عملکرد پروار،کیفیت لاشه و بازدهی اقتصادی گوساله های نر هلشتاینرضا رستکاریکارشناسی ارشددکتر حمید محمد زاده-دکتر علی حسین خانی-1395تاثیر نانو سلنیوم و سلنیت سدیم بر گوارش پذیری دانه کامل سویای فرآوری شدهوحید وقاری هریسکارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زادهدکتر علی حسین خانیدکتر مقصود بشارتی-1396تعیین انرژی قابل سوخت و ساز کنجاله گلوتن ذرت با و بدون آنزیم در جیره پایه گندم-سویا به روش رگرسیون در خروس های بالغ لگهورنمحدثه جامه ابریشمیکارشناسی ارشددکتر حسین جانمحمدیدکتر علی حسین خانیدکتر علی خدادادی_1396تاثیر مکمل شیر (روماک اکسترا) بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاینشبنم دلیر کندهکارشناسی ارشددکتر حمید محمدزادهدکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایا_1397اثرات محدودیت دسترسی به خوراک و اندازه قطعات علوفه بر رفتار تغذیه ای و عملکرد گاوهای شیریمحمدعلی دارایی باغبان زادکارشناسی ارشددکتر علی حسین خانی_دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید محمدزاده1397تاثیراستفاده از انزیم های فیبرولیتیک بر روی قابلیت هضم شکمبه ای علوفه یونجه با استفاده ازروش های کیسه های نایلونی وتولید گازمیلادقدرتیکارشناسی ارشددکتراکبرتقی زاده-دکترعلی حسین خانیدکترحمیدپایا1397بررسی جیره های اغازین مبتنی برغلوفه،علوغه وسیلاژ وکنسانتره بر رفتار تغذیه ای و عملکرد بره های قزلزهرا رهبر فرشیکارشناسی ارشددکترعلی حسین خانی-دکتراکبرتقی زادهدکترحمیدپایا1397تاثیر استفاده از دانه سویای خام و فراوری شده بر توان تولیدی متابولیت های خونی و ترکیبات لاشه بره های افشاری داود علیاریدکتری دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید امانلودکتر علی حسین خانیدکتر حمید محمد زاده1397تعیین ارزش تغذیه ای کمپوست و ساقه قارچ اگاریسیوس بیس پروس بااستفاده از روش های ازمایشگاهیبهزاد بزیونکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر علی حسین خانی-1397اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدلینولئیک کنژوگه بر عملکردتولید صفات کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ و برخی از فراسنجه های خونی مرغان تخمگذاراحمد نور محمدیکارشناسی ارشددکترسیدعلی میرقلنج دکتر روح الله کیانفردکتر اکبرتقی زاده1397تاثیر فرآوری گرمایشی بر ارزش غذایی پودر آب پنیر با استفاده از روش تولید گاز و تجزیه پذیری آزمایشگاهیرضا یوسفی تبریزی کارشناسی ارشددکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر علی حسین خانی-1398فرمولاسیون جیره های غذایی عاری از آرد ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان محمدرضا مالکی مقدمکارشناسی ارشددکتر حسین جانمحمدی_دکتر اکبر تقی زادهدکتر نجمه شیخ زاده1398تاثیر استفاده از منابع مختلف چربی در عملکرد رشد,پاسخ ایمنی و پارامتر های شکمبه ایی گوساله های شیر خوار مجتبی حسین زادهکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر حمید محمد زاده-1398بررسی ارزش تغذیه ای و نانو ساختاری تفاله های سیب هویج و انار جایگزین شده با دانه جو به روش ازمایشگاهیالناز یگانه پورکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر علی حسین خانی-1398ارزیابی ارزش تغذیه ای لاکتوزیل اوره با روش های تولید گاز و تجزیه پذیری ازمایشگاهیمعصومه امانی بنگجهکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید محمد زادهدکتر علی حسین خانی-1398تاثیر نانو ساختار های ضایعات چای بر اکوسیستم شکمبه گوسفند و تولید گاز متاننازک شکرانی قشلاقکارشناسی ارشددکتر حمید پایادکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید محمد زاده-1398اثر افزودنی میکروبی بر کیفیت سیلاژ تفاله هویجسجاد حمیدیکارشناسی ارشد دکتر حمید محمد زاده-دکتر علی حسین خانیدکتر حمید پایا1400تاثیر سطوح مختلف بن زا کلسیم بر روند تجزیه پذیری جیره خوراکی گاو های شیرده با استفاده از روش های ازمایشگاهیرضا بابایی جانبهانکارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر حمید محمد زاده-1400تعیین ترکیبات شیمیایی ,انرژی قابل متابولیسم و اثرات دانه امارانت بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار بابک حسین تبار قاسم اباددکتری دکتر حسین جانمحمدیدکتر علی حسین خانی دکتر صادق علیجانیدکتر مجید علیایی1400تعیین بهترین سطح قابلیت هضم باگاس عمل اوری شده با درصد های مختلف ملاس و خوش خوراکی ان در بره های برواری نژاد قزلمحمد رضا امیر میدانی کارشناسی ارشد دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایادکتر علی حسین خانی-1400فرآوری کاه با روش های مختلف و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد بره های نر پرواری نژاد غزلاسماعیل فتحی نژاد کارشناسی ارشددکتر علی حسین خانی-دکتر حمید محمد زادهدکتر حمید پایا1400بررسی اثر افزودنی باکتریایی ملاس و کاه گندم بر قابلیت تخمیر وترکیب مواد مغذی سیلاژ سیب زمینی و تفاله لیمومهران جلیلیکارشناسی ارشد دکتر حمید محمد زادهدکتر علی حسین خانی دکتر اکبر تقی زاده 1401اثر افزودنی میکروبی بر کیفیت سیلاژ تفاله مالت جوحسین احمدزادهکارشناسی ارشد دکتر حمید محمد زاده دکتر اکبر تقی زادهدکتر حمید پایا1401

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد